Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Basel Swissotel Le Plaza

Het huren van een auto voor Elephant Car Rental is de beste oplossing om vrij te kunnen bezoek aan de lokale gebieden, zonder het gedoe van het openbaar vervoer of taxi's, die kan uiteindelijk een zeer kostbaar en onhandig oplossing. We zijn online vergelijken van de automarkt te huren voor meer dan 12 jaar, zodat we weten waar te gaan om je de beste aanbiedingen voor autoverhuur Basel Swissotel Le Plaza op Zwitserland.

Wanneer komen we om u de beste deal zullen we de prijzen vergelijken van onze erkende netwerk van meer dan 1.200 autoverhuur bedrijven wereldwijd. Voor Basel Swissotel Le Plaza autohuur, dan krijgen we een volledig inclusieve quote van elk bedrijf en bieden u de beste deal voor een aantal verschillende voertuigtypes. Door het vergelijken van dit volume van de bedrijven weten we welke bedrijven bieden de laagste prijzen en wat extra's bieden ze. Hieruit kunnen we bepalen wat de beste deal voor u en al onze klanten. Kortingen die we ontvangen worden gehaald en doorgegeven rechtstreeks naar onze klanten. We voortdurend de prijzen vergelijken van bedrijven zoals Hertz, Dollar, Auto Europa, Avis Autoverhuur, Alamo en Sixt om u de beste deal voor Basel Swissotel Le Plaza autoverhuur.

Bij de prijs inbegrepen is een compleet pakket verzekeringen dat voertuig diefstal, wettelijke aansprakelijkheid en schade door een aanvaring vrijstellingen vallen. Voor Basel Swissotel Le Plaza, zullen we ook onbeperkt aantal kilometers, 24 uur pechverhelping en alle belastingen. Als u bent in de VS zijn Canadese inwoner dan is de verzekering kan iets afwijken. Zie voor meer details nadat u hebt gemaakt van een zoekopdracht.

We hebben een grote selectie van meer dan 100 verschillende typen auto in Zwitserland van kleine stadsauto's tot en met 4x4's en mensen dragers. Om een paar te noemen, hebben we de Volkswagen Lupo, de Citroen C2, de Volkswagen Golf, de Mercedes C200, de Volkswagen Touran en de Toyota Minibus dus geen kwestie als het een vakantie met het gezin, snel weekendje weg, een zakenreis of een grote groep reizigers, we zijn zeker dat we een auto die past bij al uw behoeften.

We hebben veel andere verzameling bestemmingen in en rond de omgeving van Basel Swissotel Le Plaza, dus als Basel Swissotel Le Plaza autohuur is niet de perfecte locatie check out de locaties Basel Nauenstrasse (0 Km) Basel Pharma Basle (0 Km) Basel Badischer Bahnhof (1 Km) Hotel Hilton Basel (2 Km) Basel Dreispitz (3 Km) St Louis Avis Europe (4 Km) Mulhouse Luchthaven (6 Km) Basel Luchthaven (7 Km) Loerrach (7 Km) . U vindt deze veel handiger. Het verzamelpunt voor deze locatie is Swissotel Le Plaza Messeplatz 25, Basel, 4058.

Wilt u een extra bestuurder toe te voegen aan uw verzekering? Je kunt normaal gesproken toe te voegen extra drivers al vanaf EUR 4 per dag. Check out onze promoties zoals sommige auto's zal een extra bestuurder gratis zijn!

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Basel Swissotel Le Plaza

9,0 / 10
Zeer gemakkelijk te deeal met. Bedankt
Gedoe gratis collectie en terugkeer.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre