Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Montreux

Met meer en meer vakantiegangers en zakelijke reizigers die naar Zwitserland, wij bij Elephant Car Rental hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote ondernemingen van naam. Onze goedkope autoverhuur Montreux is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

Wij zoeken en vergelijken dan 1.200 autoverhuurbedrijven die de lokale en internationale bedrijven op te nemen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. We maken gebruik van de kwaliteit autoverhuur bedrijven die u kent en vertrouwt, zoals Europcar, Hertz, Avis en Sixt een paar te noemen. Het resultaat is van hoge kwaliteit autoverhuur op Montreux tegen een prijs die je broekzak past.

Alle auto te huren voor Montreux komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

Met het soort voertuigen, variërend van economie tot luxe auto's, 4x4's om automaten is het gemakkelijk om uw keuze te nemen. Vraag een gratis offerte nu en zie je alle auto's die we beschikbaar hebben voor Montreux van fabrikanten zoals Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Ford, Honda, Hyundai, Renault and Smart. Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Hotel Montreux-palace Grand-rue 100, Montreux, 1820.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in de buurt Montreux, Zwitserland

Montreux heeft veel hotels in de omgeving waaronder Mercure Classic Hotel Leysin, Hotel Eden Palace Au Lac, Best Western Eurotel Riviera, Hotel Des Trois Couronnes, Chalet Royalp Hotel And Spa, Best Western Hotel Bristol, Fairmont Le Montreux Palace, Hotel Helvetie, Grand Hotel Excelsior en  Hotel De Famille

Het hotel Mercure Classic Hotel Leysin is de meest populaire in de buurt Montreux. Het is gelegen in de buurt 13,4 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de Accor Hotels hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Montreux

8,0 / 10
Zeer eenvoudig en efficiënte service tegen een goede prijs.
Uw gebruikelijke, uitstekende service! Hartelijk dank.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre