Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Zürich

Met meer en meer vakantiegangers en zakelijke reizigers die naar Zwitserland, wij bij Elephant Car Rental hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote ondernemingen van naam. We hebben meer dan 11 jaar ervaring in het vinden van de laagst geprijsde autoverhuur over de hele wereld. Boek vandaag en u zult niet teleurgesteld worden.

Wij zoeken en vergelijken dan 1.200 autoverhuurbedrijven die de lokale en internationale bedrijven op te nemen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. We maken gebruik van de kwaliteit autoverhuur bedrijven die u kent en vertrouwt, zoals Europcar, Hertz, Avis en Sixt een paar te noemen. Het resultaat is van hoge kwaliteit autoverhuur op Zürich tegen een prijs die je broekzak past.

Omnium verzekering, pechverhelping, WA-verzekering en autodiefstal ontheffingen zijn standaard op alle voertuigen die zijn gehuurd van ons op Zürich op Zwitserland.

7 en 9 persoons voertuigen zijn ook beschikbaar als u de hele familie of reizen in een kleine groep. Wij hebben voertuigen zoals met inbegrip van de Citroen C8, de Citroen C8, de Citroen C8, de Toyota Minibus, de Mercedes Viano en de Mercedes Viano, maar de beschikbaarheid van al deze voertuigen zo beperkt zijn en zorg ervoor dat je boek in voorschotten . Neem even de tijd om al onze voertuigen te bekijken en maak de beste keuze voor uw huurauto.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Josefstrasse 53, Zurich, 8005.

Zonder stress, veilige autohuur boekingen met eerste klas klantenservice, geleverd door vriendelijke mensen.

Hotels in de buurt Zürich, Zwitserland

Otter Hotel, Belvoir Swiss Q Hotel, Illuster Hotel, Altstadt Hotel, Statthotel, Kindli Hotel, Franziskaner Hotel, Basilea Swiss Q Hotel, Leonardo Hotel Rigihof Zurich en  Ema House - The Zurich All Suite Hotel zijn alle hotels in de buurt.

Het hotel Otter Hotel is de meest populaire in de buurt Zürich. Het is gelegen in de buurt 0,5 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de SynXis hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

4 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Zürich

9,0 / 10
Nogmaals bedankt voor de snelle, efficiënte service.
Vriendelijke groet en snelle overdracht. Mooie auto
Zeker zou opnieuw gebruiken.
Heel goed. Uitstekende service.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre