Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Interlaken

Met meer en meer vakantiegangers en zakelijke reizigers die naar Zwitserland, wij bij Elephant Car Rental hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote ondernemingen van naam. Als u op zoek bent naar de ideale Interlaken autohuur pakket dan zullen we u niet teleurstellen maakt niet uit of u op zoek bent om te boeken voor uw vakantie of een zakenreis.

Wanneer komen we om u de beste deal zullen we de prijzen vergelijken van onze erkende netwerk van meer dan 1.200 autoverhuur bedrijven wereldwijd. Voor Interlaken autohuur, dan krijgen we een volledig inclusieve quote van elk bedrijf en bieden u de beste deal voor een aantal verschillende voertuigtypes. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. We voortdurend de prijzen vergelijken van bedrijven zoals Hertz, Dollar, Auto Europa, Avis Autoverhuur, Alamo en Sixt om u de beste deal voor Interlaken autoverhuur.

Onze verzekering optie verdrijft uw zorgen van een ongeval als onze volledig inclusieve dekt u in geval van een ongeval.

Sommige van de automatische voertuigen bieden wij in Zwitserland en Interlaken zijn de Volkswagen Polo automaat, de Citroen C2 automaat, de Nissan Primera automatisch en de Audi A4 automatisch. Dit laatste is slechts een van een aantal automatische prestige auto's op te bieden met Elephant Car Rental. Als u veel bagage heeft kunt u overwegen dit als u uw auto te kiezen.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Hotel Metropole Hoeheweg 37, Interlaken, 3800.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in de buurt Interlaken, Zwitserland

Zakelijke reizigers kunnen proberen om te verblijven in de buurt Interlaken in een hotel. Er zijn een aantal hotels geschikt voor zakelijke reizigers en deze omvatten Strandhotel Belvedere, Seehotel La Terrasse, Belvedere Swiss Q Hotel, Myhotel Merkur, City Swiss Q Hotel Oberland, Hotel Eiger, City Oberland Swiss Q Hotel, Hotel Caprice, Hotel Belvedere en  Hotel Derby.

Het hotel Strandhotel Belvedere is de meest populaire in de buurt Interlaken. Het is gelegen in de buurt 12,8 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de Reconline hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Interlaken

9,0 / 10
Alles verliep volgens plan, zeer goede auto.
Geen problemen, snel en eenvoudig collectie en terugkeer.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre