Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur St Louis Avis Europe

Het huren van een auto voor Elephant Car Rental is de beste oplossing om vrij te kunnen bezoek aan de lokale gebieden, zonder het gedoe van het openbaar vervoer of taxi's, die kan uiteindelijk een zeer kostbaar en onhandig oplossing. Reist u met een beperkt budget dan onze goedkope autohuur St Louis Avis Europe is ideaal als je kunt plannen op voorhand hoeveel ze gaan uitgeven.

Hoe krijgen we onze prijzen? Het is simpel, we werken gewoon met een groot volume van de gerenommeerde autoverhuurbedrijven in de werkzaamheden en vergelijk de prijzen. Door het vergelijken van dit volume van de bedrijven weten we welke bedrijven bieden de laagste prijzen en wat extra's bieden ze. Hieruit kunnen we bepalen wat de beste deal voor u en al onze klanten. Kortingen die we ontvangen worden gehaald en doorgegeven rechtstreeks naar onze klanten. Met toegang tot meer dan een miljoen voertuigen te huren, onze vergelijking motor zoekt aanbieders die Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo en Thrifty en lokale auto zijn te huren leveranciers bent u verzekerd zijn van hoge kwaliteit en hebben een lage prijs.

Al onze autoverhuur in Frankrijk is volledig van een botsing ontheffing schade, autodiefstal en WA-verzekering inbegrepen, zodat u wij u kunnen ontlasten van alle zorgen. Autoverhuur voor de VS wonen of binnen de Verenigde Staten wordt geleverd met de verzekering die is optioneel.

Sommige van de automatische voertuigen bieden wij in Frankrijk en St Louis Avis Europe zijn de Skoda Fabia automaat, de Ford Fusion automaat, de Renault Laguna automatisch en de Mercedes C220 Cdi automatisch. Dit laatste is slechts een van een aantal automatische prestige auto's op te bieden met Elephant Car Rental.

Hoe zit het met het incasseren van uw voertuig op een nabijgelegen straat? Elephant Car Rental heeft verschillende alternatieve bestemmingen met 20 mijl waaronder Mulhouse Luchthaven (3 Km) Basel Luchthaven (3 Km) Basel Badischer Bahnhof (4 Km) Basel Nauenstrasse (4 Km) Basel Swissotel Le Plaza (4 Km) Basel Pharma Basle (4 Km) Hotel Hilton Basel (5 Km) Basel Dreispitz (6 Km) Loerrach (8 Km) . Wij proberen onze klanten zo veel mogelijk dus we hebben toegevoegd deze bestemmingen om uw leven makkelijker te helpen. Het verzamelpunt voor deze locatie is 65 Ave Du Gal De Gaulle, St Louis, 68300.

Van St Louis Avis Europe, kunnen wij u toestaan om uw voertuig af te zetten op een andere locatie als het meer is handig voor je. Als je dit moet doen, zorg er dan kiest u een andere drop-off punt bij het maken van uw boeking.

Bestemmingen in de buurt