Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Nantes Luchthaven Bretagne

Om het meeste uit uw reis waarom niet een auto te huren op Nantes Luchthaven Bretagne. Elephant Car Rental is uw ideale keuze, kunnen wij de laagste prijzen rond met u eersteklas klantenservice leveren in 26 verschillende talen. Onze goedkope autoverhuur Nantes Luchthaven Bretagne is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

Dus je kan stellen van de vraag "hoe weten we onze prijzen zijn de laagste?" - Wij werken met een groot aantal betrouwbare autoverhuur bedrijven over de hele wereld, zodat we weten wat de prijzen per bedrijf biedt. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Krijgen we ook kortingen tot wel 35% en dit wordt direct doorgegeven aan al onze klanten. We doen niet alleen kiezen onze leveringen gebaseerd op de prijs die zij bieden, maar ook voor de dienst die zij leveren en de kwaliteit van hun voertuigen. Vanuit dit, kunt u er zeker van zijn dat u een prettig autoverhuur ervaring voor Nantes Luchthaven Bretagne hebben. We maken gebruik van firma's zoals Hertz, Europcar en Avis om een paar te noemen.

Alle auto te huren voor Nantes Luchthaven Bretagne komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

We hebben een grote selectie van auto types van kleine stadsauto's en 4x4's en mensen vervoerders dus geen kwestie als het een vakantie met het gezin of snel weekend, zullen we een aantal van het voertuig dat bij u past en uw behoeften. Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Wij hebben onze eigen dedicated support team, die kan kijken nadat u wanneer u maar wilt. Als je tevreden bent, dan zijn we tevreden en we weten dat je weer wilt gebruiken ons in de toekomst

Ons hotel Aanbevelingen

Nantes Luchthaven Bretagne heeft veel hotels in de omgeving waaronder Appart City Nantes Viarme, Sejours & Affaires Nantes Atlantique, Novotel Nantes Centre Cite Des Congres, Campanile Nantes Sainte Luce, Brithotel Belfort, Grand Hotel De Nantes, La Perouse, Park & Suites Elegance Nantes Atlantis, Novotel Nantes Carquefou en  Mercure Nantes Centre Gare

Waarschijnlijk is de optimale keuze is Appart City Nantes Viarme. Onze klanten hebben dit beoordeeld de hoogste. U kunt vangen als taxi naar de 7,8 km afstand reizen naar dit hotel te bereiken. De hotelketen Reconline eigenaar van dit hotel.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

18 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Nantes Luchthaven Bretagne

9,1 / 10
Goede service, 5-sterren.
Zeer efficiënte service. Auto was van goede standaard.
Grote dank!
De auto was een beetje tatty maar de service was goed
Altijd eerste klasse.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre