Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Fiumicino

Elephant Car Rental en haar zuster sites zijn een van de leidende autoverhuur makelaars in de wereld met een netwerk van auto's die de meeste steden en luchthavens die iemand anders te dekken. We zijn niet alleen bekend om de grootste te worden, maar zijn bekend voor het verstrekken van een aantal van de laagste autohuur, en vooral voor Fiumicino. We hebben meer dan 11 jaar ervaring in het vinden van de laagst geprijsde autoverhuur over de hele wereld. Boek vandaag en u zult niet teleurgesteld worden.

We weten dat de prijzen die wij citeren zijn de goedkoopste in de buurt. Wij werken in nauwe samenwerking met meer dan 1.200 gerenommeerde autoverhuurbedrijven, zodat we weten waar de deal kan worden gevonden. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Als bijkomend voordeel, we krijgen ook een korting van elke aanbieder, zodat deze rechte doorgeven aan de klanten. Met toegang tot meer dan een miljoen voertuigen te huren, onze vergelijking motor zoekt aanbieders die Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo en Thrifty en lokale auto zijn te huren leveranciers bent u verzekerd zijn van hoge kwaliteit en hebben een lage prijs.

Omnium verzekering, pechverhelping, WA-verzekering en autodiefstal ontheffingen zijn standaard op alle voertuigen die zijn gehuurd van ons op Fiumicino op Italië.

Sommige van de automatische voertuigen bieden wij in Italië en Fiumicino zijn de Vauxhall Corsa automaat, de Alfa 147 automaat, de Seat Toledo automatisch en de Mercedes C class automatisch. Dit laatste is slechts een van een aantal automatische prestige auto's op te bieden met Elephant Car Rental. Neem even de tijd om al onze voertuigen te bekijken en maak de beste keuze voor uw huurauto.

Een auto gereserveerd op deze locatie kan worden verzameld op het adres Via Trincea Delle Frasche 288, Fiumicino, 00054.

Wij hebben onze eigen dedicated support team, die kan kijken nadat u wanneer u maar wilt. Als je tevreden bent, dan zijn we tevreden en we weten dat je weer wilt gebruiken ons in de toekomst

Hotels in Fiumicino

Club Isola Sacra Hotel, Grand Hotel Del Gianicolo, Hotel Saint Paul, Scheppers, euro house suites rome airport, Marriott Rome Park Hotel, H10 Roma Città, Ostia Antica Park Hotel, Mach 2 Rome Airport en  Sheraton Roma Hotel & Conference Center zijn alle hotels in de buurt.

Het hotel Club Isola Sacra Hotel is gelegen 3,3 km van Fiumicino en is een van de meest populaire. Dit hotel maakt deel uit van de Utell hotelketen.

Bestemmingen in de buurt