Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Ostia Lido

Met meer en meer vakantiegangers en zakelijke reizigers die naar Italië, wij bij Elephant Car Rental hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote ondernemingen van naam. Onze goedkope autoverhuur Ostia Lido is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

Wanneer komen we om u de beste deal zullen we de prijzen vergelijken van onze erkende netwerk van meer dan 1.200 autoverhuur bedrijven wereldwijd. Voor Ostia Lido autohuur, dan krijgen we een volledig inclusieve quote van elk bedrijf en bieden u de beste deal voor een aantal verschillende voertuigtypes. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Ons doel is om u de beste huurauto deal en we zijn zeker dat u niet zult vinden beter.We werken al met alle leidende autoverhuur bedrijven in Italië en Ostia Lido, dus we weten wat elk bedrijf kosten en zal u Ostia Lido huurauto van de beste allround leverancier op basis van prijzen, kwaliteit en klantenservice te bieden , evenals de verzekeringen en extra's die zij omvatten.

Alle auto te huren voor Ostia Lido komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

We hebben een grote selectie van meer dan 100 verschillende typen auto in Italië van kleine stadsauto's tot en met 4x4's en mensen dragers. Om een paar te noemen, hebben we de Volkswagen Lupo, de Volkswagen Polo, de Seat Leon, de Mercedes C220, de Volkswagen Touran en de Mercedes Vito dus geen kwestie als het een vakantie met het gezin, snel weekendje weg, een zakenreis of een grote groep reizigers, we zijn zeker dat we een auto die past bij al uw behoeften. Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Via Granito Di Belmonte 22 Roma, Lazio, Rome, 00122.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in de buurt Ostia Lido, Italië

Als u een zakelijke reiziger en de noodzaak om een verblijf in accommodatie dan wil je wellicht een aantal van de lokale hotels te overwegen. Deze omvatten Club Isola Sacra Hotel, Hotel American Palace Eur, Hotel Saint Paul, Hotel Pulitzer Roma, euro house suites rome airport, Marriott Rome Park Hotel, Oly Hotel, H10 Roma Città, Ostia Antica Park Hotel en  Mach 2 Rome Airport.

Het hotel Club Isola Sacra Hotel is de meest populaire in de buurt Ostia Lido. Het is gelegen in de buurt 6,0 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de Utell hotelketen.

Bestemmingen in de buurt