Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Rome Villa Borghese

Elephant Car Rental heeft een hoofddoel - om u de hoogste kwaliteit Rome Villa Borghese auto te huren voor laagst mogelijke prijzen. We alleen omgaan met de meest gerenommeerde autoverhuurbedrijven voor Rome Villa Borghese dus u kunt er zeker van dat we zullen leven om ons motto - minder betalen, krijgen meer. Onze goedkope autoverhuur Rome Villa Borghese is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

Hoe krijgen we onze prijzen? Het is simpel, we werken gewoon met een groot volume van de gerenommeerde autoverhuurbedrijven in de werkzaamheden en vergelijk de prijzen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Sommige van deze bedrijven omvatten alle bekende namen zoals Hertz, Alamo, Budget, Europcar en Enterprise.

Alle auto te huren voor Rome Villa Borghese komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

7 en 9 persoons voertuigen zijn ook beschikbaar als u de hele familie of reizen in een kleine groep. Wij hebben voertuigen zoals met inbegrip van de Citroen C8, de Renault Espace, de Volkswagen Sharan, de Mercedes Vito, de Mercedes Vito en de Mercedes Vito, maar de beschikbaarheid van al deze voertuigen zo beperkt zijn en zorg ervoor dat je boek in voorschotten . Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Dit voertuig kan worden verzameld op Via Galoppatoio33 (park Area), Via Del Galoppatoio No.33, Roma, 00197.

Hotels in de buurt Rome Villa Borghese, Italië

Rome Villa Borghese heeft veel hotels waar u kunt genieten van schoonheidsbehandelingen en ontspanningsprogramma's en er zijn ook vele gezellige bars en restaurants waar u een internationale mix van voedingsmiddelen ervaring.

Het hotel Regina Hotel Baglioni is de meest populaire in de buurt Rome Villa Borghese. Het is gelegen in de buurt 0,2 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de TravelCLICK hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Rome Villa Borghese

8,0 / 10
Snel, gemakkelijk, efficiënt en ik kreeg een gratis upgrade!
Zeer zuinig auto - goede service, zal opnieuw gebruiken.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre