Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Rome Via Aurelia

Met Elephant Car Rental vind je goedkope autoverhuur op Rome Via Aurelia voor elk type auto. Elephant Car Rental zal dus de prijzen vergelijken van kleine, middelgrote en grote auto's waaruit u kunt kiezen welke auto is het beste auto voor uw vakantie of zakenreis. Onze goedkope autoverhuur Rome Via Aurelia is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

Hoe krijgen we onze prijzen? Het is simpel, we werken gewoon met een groot volume van de gerenommeerde autoverhuurbedrijven in de werkzaamheden en vergelijk de prijzen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Om een paar te noemen, gebruiken we de kwaliteit autoverhuurbedrijven dat je je op kunt vertrouwen inbegrip van Hertz, Sixt, Avis, Thrifty en Enterprise. Het resultaat is van hoge kwaliteit Rome Via Aurelia autoverhuur op een prijs die je broekzak past.

Alle auto te huren voor Rome Via Aurelia komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

7 en 9 persoons voertuigen zijn ook beschikbaar als u de hele familie of reizen in een kleine groep. Wij hebben voertuigen zoals met inbegrip van de Citroen C8, de Renault Espace, de Volkswagen Sharan, de Mercedes Vito, de Mercedes Vito en de Mercedes Vito, maar de beschikbaarheid van al deze voertuigen zo beperkt zijn en zorg ervoor dat je boek in voorschotten . Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Dit voertuig kan worden verzameld op Via Aurelia 456 A/b, Roma, 00165.

Hotels in Rome Via Aurelia

Als u een zakelijke reiziger en de noodzaak om een verblijf in accommodatie dan wil je wellicht een aantal van de lokale hotels te overwegen. Deze omvatten Regina Hotel Baglioni, Hotel American Palace Eur, Grand Hotel Del Gianicolo, Hotel Commodore, Eurostars International Palace, Hotel Saint Paul, Gabriella, Eurostars Domus Aurea, Palace - A Boscolo First Class Hotel en  Torre Argentina.

Het hotel Regina Hotel Baglioni is gelegen 3,6 km van Rome Via Aurelia en is een van de meest populaire. Dit hotel maakt deel uit van de TravelCLICK hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Rome Via Aurelia

8,0 / 10
Zeer goede service, zal volgend jaar weer boeken.
Zeer goed en zeer makkelijk! In de toekomst zal opnieuw gebruiken
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre