Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Venice Luchthaven

Met een huurauto Venice Luchthaven door Elephant Car Rental, dan kunt u de vrijheid hebben om te profiteren van alle attracties in de buurt. Onze goedkope autoverhuur Venice Luchthaven is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

We weten dat de prijzen die wij citeren zijn de goedkoopste in de buurt. Wij werken in nauwe samenwerking met meer dan 1.200 gerenommeerde autoverhuurbedrijven, zodat we weten waar de deal kan worden gevonden. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Wij hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote naam bedrijven zoals Avis, Hertz, Sixt, Auto Europe en Enterprise om de kosten van het inhuren voertuigen in te brengen Italië naar beneden.

Alle auto te huren voor Venice Luchthaven komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

Als u op zoek bent naar het hele gezin te nemen hebben we een aantal van 7, 9 en 12 persoons voertuigen beschikbaar, waaronder de Ford Galaxy, de Ford Galaxy, de Ford Galaxy, de Mercedes Vito, de Mercedes Vito en de Mercedes Vito. Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in de buurt

Binnen 12 mijl (15 kilometer) van Venice Luchthaven, zijn er een aantal zeer populaire hotels. Als u behoefte aan een plek om te verblijven voor uw vakantie zakenreis dan eens een kijkje op Hotel Cipriani Palazzo Vendrami, La Forcola, Ruzzini Palace, Villa Dolcetti, Hotel Venezia, Piave Hotel, Antony Palace Hotel, Hotel Locanda Canal, Hotel Des Bains en  Liassidi Palace.

De best gewaardeerde hotel Hotel Cipriani Palazzo Vendrami is de meest populaire van al onze aanbevolen hotels.Het kan worden gevonden in de buurt 8,7 km van Venice Luchthaven en je kunt gemakkelijk bereiken met behulp van een van de lokale taxi's. De hotelketen Orient-Express Hotels, Ltd eigenaar van dit hotel.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

34 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Venice Luchthaven

8,6 / 10
Zoals altijd, geweldige service en een geweldige prijs.
Grote dienst nogmaals, goed gedaan.
Uitstekende auto tegen redelijke kosten.
Goed als gebruikelijke dank u.
Auto en de service was goed
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre