Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Venetië Mestre

Met meer en meer vakantiegangers en zakelijke reizigers die naar Italië, wij bij Elephant Car Rental hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote ondernemingen van naam. Onze goedkope autoverhuur Venetië Mestre is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

Elephant Car Rental heeft een uitgebreid netwerk van autoverhuurbedrijven in de hele wereld en op Venetië Mestre.Onze totale netwerk bedraagt nu meer dan 1.200 autoverhuurbedrijven en wij werken alleen met bedrijven die onze hoge normen voldoen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Sommige van deze bedrijven omvatten alle bekende namen zoals Hertz, Alamo, Budget, Europcar en Enterprise.

Alle auto te huren voor Venetië Mestre komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

We hebben een grote selectie van auto types van kleine stadsauto's en 4x4's en mensen vervoerders dus geen kwestie als het een vakantie met het gezin of snel weekend, zullen we een aantal van het voertuig dat bij u past en uw behoeften. Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Railway Station Fs, Venice, Veneto.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in de buurt Venetië Mestre, Italië

Binnen 12 mijl (15 kilometer) van Venetië Mestre, zijn er een aantal zeer populaire hotels. Als u behoefte aan een plek om te verblijven voor uw vakantie zakenreis dan eens een kijkje op Hotel Cipriani Palazzo Vendrami, La Forcola, Ruzzini Palace, Villa Dolcetti, Hotel Venezia, Piave Hotel, Antony Palace Hotel, Hotel Locanda Canal, Hotel Des Bains en  Liassidi Palace.

Het hotel Hotel Cipriani Palazzo Vendrami is de meest populaire in de buurt Venetië Mestre. Het is gelegen in de buurt 10,7 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de Orient-Express Hotels, Ltd hotelketen.

Bestemmingen in de buurt