Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Treinstation van Nice

Met een huurauto Treinstation van Nice door Elephant Car Rental, dan kunt u de vrijheid hebben om te profiteren van alle attracties in de buurt. We hebben meer dan 11 jaar ervaring in het vinden van de laagst geprijsde autoverhuur over de hele wereld. Boek vandaag en u zult niet teleurgesteld worden.

We weten dat de prijzen die wij citeren zijn de goedkoopste in de buurt. Wij werken in nauwe samenwerking met meer dan 1.200 gerenommeerde autoverhuurbedrijven, zodat we weten waar de deal kan worden gevonden. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Ons doel is om u de beste huurauto deal en we zijn zeker dat u niet zult vinden beter.We werken al met alle leidende autoverhuur bedrijven in Frankrijk en Treinstation van Nice, dus we weten wat elk bedrijf kosten en zal u Treinstation van Nice huurauto van de beste allround leverancier op basis van prijzen, kwaliteit en klantenservice te bieden , evenals de verzekeringen en extra's die zij omvatten.

Omnium verzekering, pechverhelping, WA-verzekering en autodiefstal ontheffingen zijn standaard op alle voertuigen die zijn gehuurd van ons op Treinstation van Nice op Frankrijk.

Als je een ruime MPV, die vervolgens kan 7, 8, 9 en zelfs 12 mensen die we hebben voertuigen zoals de Ford Galaxy, de Ford Galaxy en de Toyota Minibus. Deze voertuigen zijn erg gewild en ze doen zich snel uitverkocht. Om te zien welke voertuigen we nog in voorraad hebben een offerte aanvragen en u zult welke voertuigen beschikbaar zijn voor Treinstation van Nice. U kunt ook aan een volk drager te overwegen als je veel bagage ergens is het handiger dan knijpen in een kleinere auto. Neem even de tijd om al onze voertuigen te bekijken en maak de beste keuze voor uw huurauto.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Gare Sncf, Nice, 6008.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in de buurt

Hôtel La Pérouse, Palais De La Mediterranee, Goldstar Resort & Suites, Mercure Nice Grimaldi, Le Pré Catelan, Appart City Antibes, Hi Hotel Eco Spa & Beach, Chateau Saint-martin & Spa, Le Mas D'artigny & Spa en  Hotel Negresco zijn alle hotels in de buurt.

De best gewaardeerde hotel Hôtel La Pérouse is de meest populaire van al onze aanbevolen hotels.Het kan worden gevonden in de buurt 1,9 km van Treinstation van Nice en je kunt gemakkelijk bereiken met behulp van een van de lokale taxi's. De hotelketen Worldhotels eigenaar van dit hotel.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

4 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Treinstation van Nice

9,0 / 10
Zo goed als ooit, geen klachten
Alles was zeer gemakkelijk gemaakt.
Uitstekende auto, service en boekingsproces.
Auto was uitstekend. goede prijs-kwaliteitverhouding.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre