Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Menton

Goedkope autoverhuur Menton met Elephant Car Rental is uw beste inzet voor uw vakantie of zakenreis autoverhuur. Wij kunnen fantastische aanbiedingen alsmede onvergelijkbare klantenservice die actief zijn in 10 verschillende landen en in 26 talen. Niet worden beperkt door de strenge schema van een bustour of de dure prijzen van de lokale taxi's. Huur een auto op Menton om de stad en de omliggende gebieden met de vrijheid die je verdient te zien.

Het bepalen van de beste deal voor Menton autohuur is niet moeilijk. Alles wat je hoeft te werken in samenwerking doen met al de beste bedrijven op Menton en dat is wat we doen. Door het vergelijken van dit volume van de bedrijven weten we welke bedrijven bieden de laagste prijzen en wat extra's bieden ze. Hieruit kunnen we bepalen wat de beste deal voor u en al onze klanten. Wij hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote naam bedrijven zoals Avis, Hertz, Sixt, Auto Europe en Enterprise om de kosten van het inhuren voertuigen in te brengen Frankrijk naar beneden.

Onze Menton autoverhuur omvat:

  • GRATIS 3rd Party Insurance
  • Theft Protection
  • Vehicle Damage Cover
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten . Huur een auto in de Verenigde Staten van Amerika komt met optionele verzekering.

Reist u naar Menton voor een speciale gelegenheid? Hoe zit het met spatten op een Jaguar S Type, een Mercedes E320 Cdi of een Peugeot 807. Dit zijn enkele van de top auto's die wij beschikbaar hebben in Frankrijk. Als u op zoek bent naar een kleinere auto dan maak je geen zorgen, we hebben ook auto's als de Daihatsu Charade 3 Dr, de Citroen C1, de Vauxhall Corsa, de VW Golf, de Volkswagen Golf onder vele anderen.

Menton is niet de enige plek waar je kunt ophalen van een voertuig. Binnen 25 km hebben we veel andere locaties waar u kunt pick-up een goedkope huurauto. Als u wilt controleren dan een aantal van de de locaties zijn Menton Train Station (0 Km) Monaco (6 Km) Monte Carlo (6 Km) Monaco Train Station (7 Km) Beaulieu sur Mer (15 Km) . Ga naar 9 Avenue Thiers, Menton, 06500 te halen uw auto voor deze bestemming.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Menton

9,0 / 10
Bedankt, efficiënte service as usual.
Hi, altijd erg blij zal opnieuw boeken.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre