Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Nice Promenade Des Anglais

Met meer en meer vakantiegangers en zakelijke reizigers die naar Frankrijk, wij bij Elephant Car Rental hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote ondernemingen van naam. Onze goedkope autoverhuur Nice Promenade Des Anglais is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

Elephant Car Rental heeft een uitgebreid netwerk van autoverhuurbedrijven in de hele wereld en op Nice Promenade Des Anglais.Onze totale netwerk bedraagt nu meer dan 1.200 autoverhuurbedrijven en wij werken alleen met bedrijven die onze hoge normen voldoen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Wij hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote naam bedrijven zoals Avis, Hertz, Sixt, Auto Europe en Enterprise om de kosten van het inhuren voertuigen in te brengen Frankrijk naar beneden.

Alle auto te huren voor Nice Promenade Des Anglais komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

We hebben een aantal van de economie en luxe auto's beschikbaar die variëren van een Citroen C1 t /m een Jaguar S Type. Als je reist in een groep, dan kunnen wij ook voor uw behoeften tegemoet met een aantal van 7, 9 en 12 persoons voertuigen beschikbaar, waaronder de Volkswagen Sharan, de Peugeot 807, de Volkswagen Touran, de Mercedes Vito, de Mercedes Vito en de Mercedes Vito. Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar 3 Avenue Gustave V, Nice, 06000.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in de buurt Nice Promenade Des Anglais, Frankrijk

Zakelijke reizigers kunnen proberen om te verblijven in de buurt Nice Promenade Des Anglais in een hotel. Er zijn een aantal hotels geschikt voor zakelijke reizigers en deze omvatten Hôtel La Pérouse, Palais De La Mediterranee, Goldstar Resort & Suites, Mercure Nice Grimaldi, Le Pré Catelan, Appart City Antibes, Hi Hotel Eco Spa & Beach, Chateau Saint-martin & Spa, Le Mas D'artigny & Spa en  Hotel Negresco.

Het hotel Hôtel La Pérouse is de meest populaire in de buurt Nice Promenade Des Anglais. Het is gelegen in de buurt 1,2 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de Worldhotels hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Nice Promenade Des Anglais

8,0 / 10
Efficiënte, eenvoudige en vriendelijke service.
Alles verliep volgens plan, zeer goede auto.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre