Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Ascona

Met Elephant Car Rental vind je goedkope autoverhuur op Ascona voor elk type auto. Elephant Car Rental zal dus de prijzen vergelijken van kleine, middelgrote en grote auto's waaruit u kunt kiezen welke auto is het beste auto voor uw vakantie of zakenreis. Als u wilt dat een voertuig te worden overhandigd aan u bij de Ascona kunnen wij het en door online te boeken kunnen we besparen u al die moeite voor het invullen van lastige papierwerk bij aankomst.

Elephant Car Rental heeft een uitgebreid netwerk van autoverhuurbedrijven in de hele wereld en op Ascona.Onze totale netwerk bedraagt nu meer dan 1.200 autoverhuurbedrijven en wij werken alleen met bedrijven die onze hoge normen voldoen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Wij hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote naam bedrijven zoals Avis, Hertz, Sixt, Auto Europe en Enterprise om de kosten van het inhuren voertuigen in te brengen Zwitserland naar beneden.

Er is geen zorgen hoeft te maken wanneer u een auto met Elephant Car Rental te huren. Onze auto te huren voor Ascona wordt geleverd met collision damage waiver, diefstal vrijstellingen en WA-verzekering.

We hebben een grote selectie van meer dan 100 verschillende typen auto in Zwitserland van kleine stadsauto's tot en met 4x4's en mensen dragers. Om een paar te noemen, hebben we de Volkswagen Lupo, de Seat Ibiza, de Citroen Xsara, de Volvo S60, de Volkswagen Sharan en de Volkswagen Caravelle dus geen kwestie als het een vakantie met het gezin, snel weekendje weg, een zakenreis of een grote groep reizigers, we zijn zeker dat we een auto die past bij al uw behoeften. Als je 2 of meer grote koffers dan kunt u overwegen de boot grootte van het voertuig dat u naar kijkt.

Dit voertuig kan worden verzameld op Hotel Castello Del Sole, Via Muraccio 142, Ascona, 6612.

Hotels in Ascona

Ben je op zoek naar hotels in de buurt Ascona? Er zijn vele websites die je kan voorzien van hotels in de buurt maar u kunt wensen om een kijkje te hebben Hotel Eden Roc, Michelangelo Swiss Q Hotel, Best Western Htl Sasso Boretto, Ramada Hotel La Palma Au Lac Locarno, Hotel Ascona, Minotel Residenza Patrizia, Ibis Locarno, Hotel Pironi, La Rocca en  Hotel Giardino. Dit zijn de meest populaire en zeer tarieven.

Het hotel Hotel Eden Roc is gelegen 1,6 km van Ascona en is een van de meest populaire. Dit hotel maakt deel uit van de Leading Hotels Of The World hotelketen.

Bestemmingen in de buurt