Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Montevideo

Huur een auto met Elephant Car Rental voor Montevideo en haal het meeste uit uw reis. Elephant Car Rental bieden u lage prijzen, een goede service en verhuur van voertuigen jonger dan 2 jaar onder veel andere dingen. Wij zoeken voor u de meest economische providers voor Montevideo autoverhuur. Alles wat je hoeft te doen is het invullen van bovenstaand formulier in en uw reservering kan worden gedaan in minder dan 15 minuten.

Wij zoeken en vergelijken dan 1.200 autoverhuurbedrijven die de lokale en internationale bedrijven op te nemen. Door het vergelijken van dit volume van de bedrijven weten we welke bedrijven bieden de laagste prijzen en wat extra's bieden ze. Hieruit kunnen we bepalen wat de beste deal voor u en al onze klanten. Ons doel is om u de beste huurauto deal en we zijn zeker dat u niet zult vinden beter.We werken al met alle leidende autoverhuur bedrijven in Uruguay en Montevideo, dus we weten wat elk bedrijf kosten en zal u Montevideo huurauto van de beste allround leverancier op basis van prijzen, kwaliteit en klantenservice te bieden , evenals de verzekeringen en extra's die zij omvatten.

De Elephant Car Rental Montevideo pakket verzekeringen biedt u gemoedsrust als het gaat met autodiefstal opheffing, Collision Damage Waiver, samen met de aansprakelijkheid te dekken. Inwoners van Noord-Amerika worden aangeboden een exclusieve huurauto plan. U vindt meer details over dit op een per voertuig basis nadat u zijn gemaakt uw zoekopdracht.

We hebben een grote selectie van meer dan 100 verschillende typen auto in Uruguay van kleine stadsauto's tot en met 4x4's en mensen dragers. Om een paar te noemen, hebben we de Volkswagen Lupo, de Vauxhall Corsa, de Citroen C4, de Mercedes C class, de Citroen C8 en de Fiat Ducato dus geen kwestie als het een vakantie met het gezin, snel weekendje weg, een zakenreis of een grote groep reizigers, we zijn zeker dat we een auto die past bij al uw behoeften.

Boeking uw vakantie of zakenreis voor Montevideo met Elephant Car Rental kan niet eenvoudiger, zoals ook wij kunnen de catering voor klanten die graag hun auto op te pikken op de nabijgelegen locaties, zoals Montevideo Montevideo Harbour (0 Km) Montevido (2 Km) Montevideo peir (2 Km) Montevideo Carrasco Luchthaven (16 Km) . Hoe handig is dit! Ga naar Ave. Rondeau 1719, Montevideo, 11800 te halen uw auto voor deze bestemming.

Bestemmingen in de buurt