Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Colonia

Huur een auto met Elephant Car Rental voor Colonia en haal het meeste uit uw reis. Elephant Car Rental bieden u lage prijzen, een goede service en verhuur van voertuigen jonger dan 2 jaar onder veel andere dingen. De zuster-site van Elephant Car Rental is online sinds 1999, zodat we weten dat de auto markt te huren binnen en van buiten. Kies een bedrijf zal een lange en betrouwbare geschiedenis en je niet mis kan gaan.

We weten dat de prijzen die wij citeren zijn de goedkoopste in de buurt. Wij werken in nauwe samenwerking met meer dan 1.200 gerenommeerde autoverhuurbedrijven, zodat we weten waar de deal kan worden gevonden. Door het vergelijken van dit volume van de bedrijven weten we welke bedrijven bieden de laagste prijzen en wat extra's bieden ze. Hieruit kunnen we bepalen wat de beste deal voor u en al onze klanten. Met toegang tot meer dan een miljoen voertuigen te huren, onze vergelijking motor zoekt aanbieders die Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo en Thrifty en lokale auto zijn te huren leveranciers bent u verzekerd zijn van hoge kwaliteit en hebben een lage prijs.

Alle Elephant Car Rental voertuigen onder meer de verplichte WA-verzekering, onbeperkt aantal kilometers, Collision Damage Waiver (overmaat van toepassing is), bescherming tegen diefstal (eigen risico van toepassing), belastingen en eventuele toeslagen. Voor Noord-Amerikaanse bewoners bieden wij exclusieve auto huren plannen. Details van deze kan worden bekeken nadat u hebben gezocht naar een voertuig.

Voor Colonia kunt u kiezen luxe voertuigen zoals de Bentley Continental, de Jaguar S Type en de Jaguar S Type. We hebben slimme auto's voor degenen die de zorg over het milieu, hoewel je moet vroeg boeken want deze zijn er slechts een kleine voorraad beschikbaar voor Colonia, economie auto's als de VW Lupo, de Daihatsu Charade 3 Dr, de Suzuki Swift en de Suzuki Swift en familie auto's tot en met 7, 9 of 12 mensen als de Ford Galaxy, de Ford Galaxy en de Volkswagen Caravelle passen.

We hebben veel andere pick-up locaties in en rond de omgeving van Colonia, dus als Colonia autohuur is niet de perfecte locatie check out de locaties Colonia Puerto Francoo De Colonia (4 Km) Colonia Del Sacramento Colonia Luchthaven (8 Km) . U vindt deze veel meer handige en maak je geen zorgen, we kunnen nog steeds u met grote prijzen! Ga naar Avenida Artigas 152, Colonia te halen uw auto voor deze bestemming.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Colonia

9,0 / 10
Zeer soepele pick-up en terugkeer.
efficiënte vriendelijke service. zou opnieuw gebruiken.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre