Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Fray Bentos

Elephant Car Rental heeft een hoofddoel - om u de hoogste kwaliteit Fray Bentos auto te huren voor laagst mogelijke prijzen. We alleen omgaan met de meest gerenommeerde autoverhuurbedrijven voor Fray Bentos dus u kunt er zeker van dat we zullen leven om ons motto - minder betalen, krijgen meer. Als u op zoek bent naar de ideale Fray Bentos autohuur pakket dan zullen we u niet teleurstellen maakt niet uit of u op zoek bent om te boeken voor uw vakantie of een zakenreis.

Het bepalen van de beste deal voor Fray Bentos autohuur is niet moeilijk. Alles wat je hoeft te werken in samenwerking doen met al de beste bedrijven op Fray Bentos en dat is wat we doen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. We maken gebruik van de kwaliteit autoverhuur bedrijven die u kent en vertrouwt, zoals Europcar, Hertz, Avis en Sixt een paar te noemen. Het resultaat is van hoge kwaliteit autoverhuur op Fray Bentos tegen een prijs die je broekzak past.

Onze verzekering optie verdrijft uw zorgen van een ongeval als onze volledig inclusieve dekt u in geval van een ongeval.

We hebben een grote selectie van meer dan 100 verschillende typen auto in Uruguay van kleine stadsauto's tot en met 4x4's en mensen dragers. Om een paar te noemen, hebben we de Volkswagen Lupo, de Seat Ibiza, de Vauxhall Astra, de Volvo S60, de Peugeot 807 en de Mercedes Viano dus geen kwestie als het een vakantie met het gezin, snel weekendje weg, een zakenreis of een grote groep reizigers, we zijn zeker dat we een auto die past bij al uw behoeften. Als u veel bagage heeft kunt u overwegen dit als u uw auto te kiezen.

Dit voertuig kan worden verzameld op Av 18 De Julio 1227, Fray Bentos, 65000.

Hotels in de buurt Fray Bentos, Uruguay

Ben je op zoek naar een plek om te verblijven? Er is een aantal zeer beoordeelde hotels die binnen 15 kilometer (12 mijl) van Fray Bentos. Sommige van deze zijn Gran Hotel Fray Bentos.

Het hotel Gran Hotel Fray Bentos is de meest populaire in de buurt Fray Bentos. Het is gelegen in de buurt 1,4 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het.

Bestemmingen in de buurt