Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Praag

Goedkope autoverhuur Praag met Elephant Car Rental is uw beste inzet voor uw vakantie of zakenreis autoverhuur. Wij kunnen fantastische aanbiedingen alsmede onvergelijkbare klantenservice die actief zijn in 10 verschillende landen en in 26 talen. Reist u met een beperkt budget dan onze goedkope autohuur Praag is ideaal als je kunt plannen op voorhand hoeveel ze gaan uitgeven.

Elephant Car Rental heeft een uitgebreid netwerk van autoverhuurbedrijven in de hele wereld en op Praag.Onze totale netwerk bedraagt nu meer dan 1.200 autoverhuurbedrijven en wij werken alleen met bedrijven die onze hoge normen voldoen. Door het vergelijken van dit volume van de bedrijven weten we welke bedrijven bieden de laagste prijzen en wat extra's bieden ze. Hieruit kunnen we bepalen wat de beste deal voor u en al onze klanten. We voortdurend de prijzen vergelijken van bedrijven zoals Hertz, Dollar, Auto Europa, Avis Autoverhuur, Alamo en Sixt om u de beste deal voor Praag autoverhuur.

Al onze autoverhuur in Tsjechië is volledig van een botsing ontheffing schade, autodiefstal en WA-verzekering inbegrepen, zodat u wij u kunnen ontlasten van alle zorgen. Autoverhuur voor de VS wonen of binnen de Verenigde Staten wordt geleverd met de verzekering die is optioneel.

We hebben meer dan 50 verschillende automerken beschikbaar voor Praag van een aantal verschillende fabrikanten die ook Land Rover, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Rover, Saab, Subaru, Toyota and Vauxhall. Enkele specifieke automodellen zijn de Toyota Prius, Toyota Minibus, Suzuki Swift, Suzuki Grand Vitara, Renault Espace, Mercedes E280 Cdi and Mercedes C220 Cdi.

Vergeet niet bij het boeken van uw Praag huurauto dat we ook andere inzamelpunten in en rondom de Praag. U kunt verzamelen een auto van bestemmingen zoals Prague Luchthaven (11 Km) en nog steeds een groot deel van uw Praag autoverhuur. Ga naar Eliski Krasnohorskie 9, Prague 1 te halen uw auto voor deze bestemming.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Praag

10,0 / 10
Uitstekende sevice niet gedoe wat zo ooit. Goed gedaan
Snelle verwerking
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre