Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur München Balanstr

Met een huurauto München Balanstr door Elephant Car Rental, dan kunt u de vrijheid hebben om te profiteren van alle attracties in de buurt. Onze goedkope autoverhuur München Balanstr is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

Het bepalen van de beste deal voor München Balanstr autohuur is niet moeilijk. Alles wat je hoeft te werken in samenwerking doen met al de beste bedrijven op München Balanstr en dat is wat we doen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Met toegang tot meer dan een miljoen voertuigen te huren, onze vergelijking motor zoekt aanbieders die Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo en Thrifty en lokale auto zijn te huren leveranciers bent u verzekerd zijn van hoge kwaliteit en hebben een lage prijs.

Alle auto te huren voor München Balanstr komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

We hebben een grote selectie van auto types van kleine stadsauto's en 4x4's en mensen vervoerders dus geen kwestie als het een vakantie met het gezin of snel weekend, zullen we een aantal van het voertuig dat bij u past en uw behoeften. Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Grafingerstrasse 24a, Muenchen, 81671.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in de buurt

Als u van plan bent naar het nabijgelegen München Balanstr en nog niet gevonden accommodatie te verblijven maar dan kunnen we raden hotels zoals Alfa City Centre, Hotel Preysing, Hotel Torbraeu, Helvetia Hotel Munich City Center, Drei Loewen Hotel, hotel splendid dollmann, Hotel Prinzregent An Der Messe, Forum Westkreuz, Motel One Muenchen City West en  Hotello Fallmerayerstrasse. Deze zijn zeer gewaardeerd door een aantal van onze klanten.

De best gewaardeerde hotel Alfa City Centre is de meest populaire van al onze aanbevolen hotels.Het kan worden gevonden in de buurt 4,2 km van München Balanstr en je kunt gemakkelijk bereiken met behulp van een van de lokale taxi's. De hotelketen SynXis eigenaar van dit hotel.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in München Balanstr

8,0 / 10
Straatje service.
Excellent, vijf sterren service. Bedankt.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre