Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Johannesburg

Als u op zoek bent naar de laagste prijs en hoge kwaliteit huurauto Johannesburg dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de afgelopen 4 jaar hebben Elephant Car Rental en haar zuster sites uitgegroeid tot een van de gerenommeerde aanbieders voor autohuur. Just check out onze recensies van klanten uit de vele online comment sites en je zult zien waarom. Onze goedkope autoverhuur Johannesburg is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

Wanneer komen we om u de beste deal zullen we de prijzen vergelijken van onze erkende netwerk van meer dan 1.200 autoverhuur bedrijven wereldwijd. Voor Johannesburg autohuur, dan krijgen we een volledig inclusieve quote van elk bedrijf en bieden u de beste deal voor een aantal verschillende voertuigtypes. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Wij werken samen met alle toonaangevende autoverhuurbedrijven in Zuid Afrika en hebben toegang tot hun prijzen zullen zij u te bieden heeft voor Johannesburg autoverhuur. Wij bieden u een auto van de beste aanbieder. We niet alleen baseren keuze op de prijs, maar we zullen ook rekening houden met de kwaliteit van het voertuig en klant diensten die zij aanbieden, evenals de verzekeringen en extra's die zij omvatten.

Alle auto te huren voor Johannesburg komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

7 en 9 persoons voertuigen zijn ook beschikbaar als u de hele familie of reizen in een kleine groep. Wij hebben voertuigen zoals met inbegrip van de Volkswagen Touran, de Ford Galaxy, de Ford Galaxy, de Mercedes Vito, de Mercedes Vito en de Mercedes Vito, maar de beschikbaarheid van al deze voertuigen zo beperkt zijn en zorg ervoor dat je boek in voorschotten . Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Rand Ford, Cnr West & Hill Street, Randburg, Johannesburg, 2125, Gauteng.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Ons hotel Aanbevelingen

Als u van plan bent naar het nabijgelegen Johannesburg en nog niet gevonden accommodatie te verblijven maar dan kunnen we raden hotels zoals Peermont Metcourt At Emperors P, Don Johannesburg Airport, Mercure Hotel Bedfordview, The Michelangelo Hotel, The Westcliff, Protea Hotel Gold Reef City, Faircity Mapungbwe Hotel Apartments, Reef Hotels Gold, Holiday Inn Express Roodepoort en  Crowthorne Corporate Resort. Deze zijn zeer gewaardeerd door een aantal van onze klanten.

Waarschijnlijk is de optimale keuze is Peermont Metcourt At Emperors P. Onze klanten hebben dit beoordeeld de hoogste. U kunt vangen als taxi naar de 18,6 km afstand reizen naar dit hotel te bereiken. De hotelketen Reservhotel International eigenaar van dit hotel.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Johannesburg

9,0 / 10
Vriendelijke, professionele en bevoegde service.
Alles ging helemaal als uurwerk, geen problemen.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre