Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Cape Town

Autohuur Cape Town kosten van zo weinig als £91 per week, en vind je de beste koopjes op een van ons netwerk van autoverhuur website die speciaal zijn gereserveerd voor onze trouwe klanten. Reist u met een beperkt budget dan onze goedkope autohuur Cape Town is ideaal als je kunt plannen op voorhand hoeveel ze gaan uitgeven.

Het bepalen van de beste deal voor Cape Town autohuur is niet moeilijk. Alles wat je hoeft te werken in samenwerking doen met al de beste bedrijven op Cape Town en dat is wat we doen. Door het vergelijken van dit volume van de bedrijven weten we welke bedrijven bieden de laagste prijzen en wat extra's bieden ze. Hieruit kunnen we bepalen wat de beste deal voor u en al onze klanten. Wat meer is, nemen we uit onze korting en geef het rechtstreeks naar de klant, zodat onze aanbiedingen zijn beter dan gaan direct! De leveranciers die wij gebruiken worden geplukt voor service en kwaliteit, maar ook voor de grote prijzen die er kunnen bieden aan onze klanten. Sommige van de bedrijven gebruiken we onder andere bekende namen zoals Hertz, Europcar, Sixt, Thrifty en Avis om een paar te noemen.

Al onze autoverhuur in Zuid Afrika is volledig van een botsing ontheffing schade, autodiefstal en WA-verzekering inbegrepen, zodat u wij u kunnen ontlasten van alle zorgen.

Met het soort voertuigen, variërend van economie tot luxe auto's, 4x4's om automaten is het gemakkelijk om uw keuze te nemen. Vraag een gratis offerte nu en zie je alle auto's die we beschikbaar hebben voor Cape Town van fabrikanten zoals Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Ford, Honda, Hyundai, Renault and Smart.

Cape Town is niet de enige plek waar je kunt ophalen van een voertuig. Binnen 25 km hebben we veel andere locaties waar u kunt pick-up een goedkope huurauto. Als u wilt controleren dan een aantal van de de locaties zijn Cape Town International Luchthaven (2 Km) Goodwood (8 Km) Parow (9 Km) Cape Town Rondebosch (10 Km) Newlands (11 Km) Cape Town Bellville (11 Km) Stellenbosch (11 Km) Milnerton (14 Km) Kust van Kaapstad (15 Km) . Het verzamelpunt voor deze locatie is Shop 2, Quayside 34 Prestwitch Str, Cnr Buitengracht, Cape Town, Western Cape.

Wilt u een extra bestuurder toe te voegen aan uw verzekering? Je kunt normaal gesproken toe te voegen extra drivers al vanaf EUR 4 per dag. Check out onze promoties zoals sommige auto's zal een extra bestuurder gratis zijn!

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

12 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Cape Town

8,8 / 10
1ste klasse service
Goede snelle service schoon voertuig efficiënte personeel
Erg blij, zal in de toekomst contact met u.
Nuttig avery stadium.
Geen problemen. Vlekkeloze service.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre