Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Skopje Aleksandar

Elephant Car Rental heeft een hoofddoel - om u de hoogste kwaliteit Skopje Aleksandar auto te huren voor laagst mogelijke prijzen. We alleen omgaan met de meest gerenommeerde autoverhuurbedrijven voor Skopje Aleksandar dus u kunt er zeker van dat we zullen leven om ons motto - minder betalen, krijgen meer. Als u wilt dat een voertuig te worden overhandigd aan u bij de Skopje Aleksandar kunnen wij het en door online te boeken kunnen we besparen u al die moeite voor het invullen van lastige papierwerk bij aankomst.

Hoe krijgen we onze prijzen? Het is simpel, we werken gewoon met een groot volume van de gerenommeerde autoverhuurbedrijven in de werkzaamheden en vergelijk de prijzen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Holiday autos, Auto Europa, Avis, Alamo, Budget Car Rental, Dollar rent a car, Hertz, Sixt en Thrifty zijn slechts enkele van de Skopje Aleksandar autoverhuur leveringen waarvan de prijzen vergelijken we voortdurend om u de beste deals.

Er is geen zorgen hoeft te maken wanneer u een auto met Elephant Car Rental te huren. Onze auto te huren voor Skopje Aleksandar wordt geleverd met collision damage waiver, diefstal vrijstellingen en WA-verzekering.

We hebben een aantal van de economie en luxe auto's beschikbaar die variëren van een Citroen C1 t /m een Jaguar S Type. Als je reist in een groep, dan kunnen wij ook voor uw behoeften tegemoet met een aantal van 7, 9 en 12 persoons voertuigen beschikbaar, waaronder de Citroen C8, de Renault Espace, de Volkswagen Sharan, de Volkswagen Caravelle, de Fiat Ducato en de Toyota Minibus. Als je 2 of meer grote koffers dan kunt u overwegen de boot grootte van het voertuig dat u naar kijkt.

Dit voertuig kan worden verzameld op Str. Skupi Bb, Skopje, 1000.

Hotels in de buurt Skopje Aleksandar, Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië

Onze klanten hebben zeer aan te bevelen een aantal hotels in de buurt. Als u op zoek bent om te verblijven voor een nacht, twee nachten of zelfs een paar van de week, kijk dan enkele van de hotels Stone Bridge, Best Western Hotel Turist, Best Western Hotel Bellevue, Hotel Premier, Hotel Arka, Kamnik Hotel Skopje, Holiday Inn Skopje, Aristocrat Palace Hotel, Tims Apartments en  Vodno Hotel Skopje. U zult niet teleurgesteld worden!

Het hotel Stone Bridge is de meest populaire in de buurt Skopje Aleksandar. Het is gelegen in de buurt 2,0 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de Reconline hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Meest populaire bestemmingen van auto huren