Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Nis

Met meer en meer vakantiegangers en zakelijke reizigers die naar Serbia and Montenegro, wij bij Elephant Car Rental hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote ondernemingen van naam. Als u wilt dat een voertuig te worden overhandigd aan u bij de Nis kunnen wij het en door online te boeken kunnen we besparen u al die moeite voor het invullen van lastige papierwerk bij aankomst.

Hoe krijgen we onze prijzen? Het is simpel, we werken gewoon met een groot volume van de gerenommeerde autoverhuurbedrijven in de werkzaamheden en vergelijk de prijzen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. We doen niet alleen kiezen onze leveringen gebaseerd op de prijs die zij bieden, maar ook voor de dienst die zij leveren en de kwaliteit van hun voertuigen. Vanuit dit, kunt u er zeker van zijn dat u een prettig autoverhuur ervaring voor Nis hebben. We maken gebruik van firma's zoals Hertz, Europcar en Avis om een paar te noemen.

Er is geen zorgen hoeft te maken wanneer u een auto met Elephant Car Rental te huren. Onze auto te huren voor Nis wordt geleverd met collision damage waiver, diefstal vrijstellingen en WA-verzekering.

We hebben meer dan 50 verschillende automerken beschikbaar voor Nis van een aantal verschillende fabrikanten die ook BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Seat and Skoda. Enkele specifieke automodellen zijn de Fiat Panda, Ford Galaxy, Jaguar S Type, Mercedes C220, Mercedes Vito, Peugeot 307 and Peugeot 407. Als je 2 of meer grote koffers dan kunt u overwegen de boot grootte van het voertuig dat u naar kijkt.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Generala Milojka Lesjanina 29a, Nis, 18000.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in de buurt Nis, Serbia and Montenegro

Ben je op zoek naar een plek om te verblijven? Er is een aantal zeer beoordeelde hotels die binnen 15 kilometer (12 mijl) van Nis. Sommige van deze zijn Best Western Hotel My Place, Ozren Hotel Niska Spa, Regent Club Hotel Nis en  Nais Hotel Nis.

Het hotel Best Western Hotel My Place is de meest populaire in de buurt Nis. Het is gelegen in de buurt 0,4 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de Best Western Intl hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Nis

10,0 / 10
Grote dienst algemene. Bedankt.
Eenvoudige, efficiënte service, geen problemen.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre