Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Kampala

Met prijzen vanaf minder dan £16 per dag, Elephant Car Rental biedt enkele van de beste autoverhuur deals voor huur en het voertuig niet uit of u boekt voor een zakenreis of uw vakantie met het gezin. We hebben meer dan 11 jaar ervaring in het vinden van de laagst geprijsde autoverhuur over de hele wereld. Boek vandaag en u zult niet teleurgesteld worden.

Het bepalen van de beste deal voor Kampala autohuur is niet moeilijk. Alles wat je hoeft te werken in samenwerking doen met al de beste bedrijven op Kampala en dat is wat we doen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Als bijkomend voordeel, we krijgen ook een korting van elke aanbieder, zodat deze rechte doorgeven aan de klanten. Wij hebben opgezet grote deals met de plaatselijke autoverhuur leveranciers en grote naam bedrijven zoals Avis, Hertz, Sixt, Auto Europe en Enterprise om de kosten van het inhuren voertuigen in te brengen Oeganda naar beneden.

Omnium verzekering, pechverhelping, WA-verzekering en autodiefstal ontheffingen zijn standaard op alle voertuigen die zijn gehuurd van ons op Kampala op Oeganda.

7 en 9 persoons voertuigen zijn ook beschikbaar als u de hele familie of reizen in een kleine groep. Wij hebben voertuigen zoals met inbegrip van de Peugeot 807, de Volkswagen Touran, de Ford Galaxy, de Toyota Minibus, de Mercedes Viano en de Mercedes Viano, maar de beschikbaarheid van al deze voertuigen zo beperkt zijn en zorg ervoor dat je boek in voorschotten . Neem even de tijd om al onze voertuigen te bekijken en maak de beste keuze voor uw huurauto.

Van Kampala, kunnen wij u toestaan om uw voertuig af te zetten op een andere locatie als het meer is handig voor je. Als je dit moet doen, zorg er dan kiest u een andere drop-off punt bij het maken van uw boeking.

Hotels in de buurt Kampala, Oeganda

Binnen 12 mijl (15 kilometer) van Kampala, zijn er een aantal zeer populaire hotels. Als u behoefte aan een plek om te verblijven voor uw vakantie zakenreis dan eens een kijkje op Kampala Serena Hotel en  Le Petit Village Hotel.

Het hotel Kampala Serena Hotel is de meest populaire in de buurt Kampala. Het is gelegen in de buurt 0,9 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de Leading Hotels Of The World hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Meest populaire bestemmingen van auto huren