Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Turijn Madama Cristina

Bij aankomst op Turijn Madama Cristina, het huren van een auto van Turijn Madama Cristina is de makkelijkste manier om de vele bezienswaardigheden en attracties te navigeren. Waarom zou een dure taxi, wanneer u de vrijheid van uw eigen auto te hebben. We hebben meer dan 11 jaar ervaring in het vinden van de laagst geprijsde autoverhuur over de hele wereld. Boek vandaag en u zult niet teleurgesteld worden.

Dus je kan stellen van de vraag "hoe weten we onze prijzen zijn de laagste?" - Wij werken met een groot aantal betrouwbare autoverhuur bedrijven over de hele wereld, zodat we weten wat de prijzen per bedrijf biedt. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Ons doel is om de beste autohuur deal te geven aan u, dus we werken nauw samen met alle vooraanstaande autoverhuurbedrijven in Italië, zodat we de toegang tot hun laagst mogelijke tarieven. Ons systeem zal dan filteren door middel van al deze prijzen, zodat wij u kunnen bieden fantastische besparingen op topkwaliteit autoverhuur.

Omnium verzekering, pechverhelping, WA-verzekering en autodiefstal ontheffingen zijn standaard op alle voertuigen die zijn gehuurd van ons op Turijn Madama Cristina op Italië.

Sommige van de automatische voertuigen bieden wij in Italië en Turijn Madama Cristina zijn de Peugeot 206 automaat, de Citroen Xsara automaat, de VW Passat automatisch en de Peugeot 607 automatisch. Dit laatste is slechts een van een aantal automatische prestige auto's op te bieden met Elephant Car Rental. Neem even de tijd om al onze voertuigen te bekijken en maak de beste keuze voor uw huurauto.

Dit voertuig kan worden verzameld op Via Madama Cristina 72 Ang. Via Buonarroti, Turin, 10126.

Ons hotel Aanbevelingen

Euromotel, Blu Hotel, Hotel Continental, Pacific Hotel Airport, Villa Gualino, Atahotel Concord, Grand Hotel Sitea, Principi Di Piemonte, Bw Hotel Crimea en  Best Western Hotel Genova zijn alle hotels in de buurt.

Waarschijnlijk is de optimale keuze is Euromotel. Onze klanten hebben dit beoordeeld de hoogste. U kunt vangen als taxi naar de 6,2 km afstand reizen naar dit hotel te bereiken. De hotelketen Hotusa eigenaar van dit hotel.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Turijn Madama Cristina

9,0 / 10
Goede service op luchthaven en goede auto - zoals altijd.
Eenvoudig, goedkoop en een gratis upgrade!
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre