Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Lucca

Elephant Car Rental heeft een hoofddoel - om u de hoogste kwaliteit Lucca auto te huren voor laagst mogelijke prijzen. We alleen omgaan met de meest gerenommeerde autoverhuurbedrijven voor Lucca dus u kunt er zeker van dat we zullen leven om ons motto - minder betalen, krijgen meer. Als u wilt dat een voertuig te worden overhandigd aan u bij de Lucca kunnen wij het en door online te boeken kunnen we besparen u al die moeite voor het invullen van lastige papierwerk bij aankomst.

Wij zoeken en vergelijken dan 1.200 autoverhuurbedrijven die de lokale en internationale bedrijven op te nemen. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Wij leveren auto ter wereld met alleen de beste leveranciers die gekozen zijn om u de goedkoopste aanbiedingen met de best mogelijke service. Deze omvatten namen als Hertz, Avis, Sixt en Begroting.

Er is geen zorgen hoeft te maken wanneer u een auto met Elephant Car Rental te huren. Onze auto te huren voor Lucca wordt geleverd met collision damage waiver, diefstal vrijstellingen en WA-verzekering.

Met het soort voertuigen, variërend van economie tot luxe auto's, 4x4's om automaten is het gemakkelijk om uw keuze te nemen. Vraag een gratis offerte nu en zie je alle auto's die we beschikbaar hebben voor Lucca van fabrikanten zoals Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Renault and Smart. Als je 2 of meer grote koffers dan kunt u overwegen de boot grootte van het voertuig dat u naar kijkt.

Dit voertuig kan worden verzameld op Viale Castracani 110, Lucca, 55100, Toscana.

Hotels in de buurt Lucca, Italië

Ben je op zoek naar hotels in de buurt Lucca? Er zijn vele websites die je kan voorzien van hotels in de buurt maar u kunt wensen om een kijkje te hebben Eurostars Toscana, Minerva, Vedute Hotel, Albergo Villa Marta, Grand Hotel Bonanno, Hotel Noblesse, Lucca In Villa San Donato, Hotel San Ranieri, Hotel Da Elisa Alle Sette Arti en  Hotel Terminus Plaza. Dit zijn de meest populaire en zeer tarieven.

Het hotel Eurostars Toscana is de meest populaire in de buurt Lucca. Het is gelegen in de buurt 2,0 km afstand. Als u nodig heeft om naar dit hotel dan veel taxi's in staat zullen zijn om u naar het. Dit hotel maakt deel uit van de Hotusa hotelketen.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Lucca

9,0 / 10
goede service zal opnieuw gebruiken
Zeer efficiënte dank u.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre