Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Keulen

Met een huurauto Keulen door Elephant Car Rental, dan kunt u de vrijheid hebben om te profiteren van alle attracties in de buurt. We hebben meer dan 11 jaar ervaring in het vinden van de laagst geprijsde autoverhuur over de hele wereld. Boek vandaag en u zult niet teleurgesteld worden.

Dus je kan stellen van de vraag "hoe weten we onze prijzen zijn de laagste?" - Wij werken met een groot aantal betrouwbare autoverhuur bedrijven over de hele wereld, zodat we weten wat de prijzen per bedrijf biedt. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Ons doel is om u de beste huurauto deal en we zijn zeker dat u niet zult vinden beter.We werken al met alle leidende autoverhuur bedrijven in Duitsland en Keulen, dus we weten wat elk bedrijf kosten en zal u Keulen huurauto van de beste allround leverancier op basis van prijzen, kwaliteit en klantenservice te bieden , evenals de verzekeringen en extra's die zij omvatten.

Omnium verzekering, pechverhelping, WA-verzekering en autodiefstal ontheffingen zijn standaard op alle voertuigen die zijn gehuurd van ons op Keulen op Duitsland.

Sommige van de automatische voertuigen bieden wij in Duitsland en Keulen zijn de Ford Fiesta automaat, de Citroen Xsara automaat, de Ford Mondeo automatisch en de BMW 3 series automatisch. Dit laatste is slechts een van een aantal automatische prestige auto's op te bieden met Elephant Car Rental. Neem even de tijd om al onze voertuigen te bekijken en maak de beste keuze voor uw huurauto.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Christophstr. 26-28 *no Truck Return Possible*, Koeln, 50670.

Zonder stress, veilige autohuur boekingen met eerste klas klantenservice, geleverd door vriendelijke mensen.

Hotels in de buurt

Ben je op zoek naar hotels in de buurt Keulen? Er zijn vele websites die je kan voorzien van hotels in de buurt maar u kunt wensen om een kijkje te hebben Hotel Kronprinz, Mercure Hotel Koeln Airport, Bonotel, Hotel Weber, Hotel Esplanade, mauritius hotel therme, Hotel Chelsea, Pullman Cologne, Renaissance Koeln Hotel en  Antik Hotel Bristol. Dit zijn de meest populaire en zeer tarieven.

De best gewaardeerde hotel Hotel Kronprinz is de meest populaire van al onze aanbevolen hotels.Het kan worden gevonden in de buurt 20,5 km van Keulen en je kunt gemakkelijk bereiken met behulp van een van de lokale taxi's. De hotelketen Booking Services By Trust eigenaar van dit hotel.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Keulen

9,0 / 10
grote dienst vooral de gratis upgrade Bedankt
uitstekende service, goede prijs
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre