Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Sofia

Reserveer uw huurauto Sofia online snel en veilig. Elephant Car Rental kan u een offerte in minder dan 15 seconden voor autoverhuur in meer dan 30.000 bestemmingen. Maak je boeking voor Sofia on-line in en ontvang onze speciale aanbiedingen en on-line kortingen tot 35%. Reist u met een beperkt budget dan onze goedkope autohuur Sofia is ideaal als je kunt plannen op voorhand hoeveel ze gaan uitgeven.

Elephant Car Rental heeft een uitgebreid netwerk van autoverhuurbedrijven in de hele wereld en op Sofia.Onze totale netwerk bedraagt nu meer dan 1.200 autoverhuurbedrijven en wij werken alleen met bedrijven die onze hoge normen voldoen. Door het vergelijken van dit volume van de bedrijven weten we welke bedrijven bieden de laagste prijzen en wat extra's bieden ze. Hieruit kunnen we bepalen wat de beste deal voor u en al onze klanten. Ons doel is om u de beste huurauto deal en we zijn zeker dat u niet zult vinden beter.We werken al met alle leidende autoverhuur bedrijven in Bulgarije en Sofia, dus we weten wat elk bedrijf kosten en zal u Sofia huurauto van de beste allround leverancier op basis van prijzen, kwaliteit en klantenservice te bieden , evenals de verzekeringen en extra's die zij omvatten.

Al onze autoverhuur in Bulgarije is volledig van een botsing ontheffing schade, autodiefstal en WA-verzekering inbegrepen, zodat u wij u kunnen ontlasten van alle zorgen.

We hebben een grote selectie van meer dan 100 verschillende typen auto in Bulgarije van kleine stadsauto's tot en met 4x4's en mensen dragers. Om een paar te noemen, hebben we de Volkswagen Lupo, de Peugeot 206, de Toyota Corolla, de Peugeot 607, de Volkswagen Sharan en de Mercedes Viano dus geen kwestie als het een vakantie met het gezin, snel weekendje weg, een zakenreis of een grote groep reizigers, we zijn zeker dat we een auto die past bij al uw behoeften.

Vergeet niet bij het boeken van uw Sofia huurauto dat we ook andere inzamelpunten in en rondom de Sofia. U kunt verzamelen een auto van bestemmingen zoals Sofia Luchthaven Terminal 1 (7 Km) Sofia Luchthaven (7 Km) Sofia Luchthaven Terminal 2 (8 Km) en nog steeds een groot deel van uw Sofia autoverhuur. Als u uw auto te huren voor deze bestemming dan het adres te verzamelen is het 53 Nikola Vaptsarov Blvd, Sofia.

Credit card veiligheid is gegarandeerd - Wij maken gebruik van geavanceerde Secure Socket Layer encryptie die wordt verzorgd door Verisign. Dit is de toonaangevende beveiliging barrière die uw creditcard zal zorgen is volkomen veilig, terwijl online te boeken.

Bestemmingen in de buurt

Onze beoordelingen

2 gebruikers hebben ons beoordeeld voor onze huurauto in Sofia

9,0 / 10
Uitstekende Service en een goede auto. Bedankt.
Service uitstekend, geen problemen bij allen.
Beoordelingen online

100.000+ gebruikers hebben onze autoverhuurleverancier beoordeeld

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre