Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.200 autoverhuurbedrijven

Huurauto zoeken

Aanrijdingsschadeverzekering
Voertuig Diefstal Verzekering
Onbeperkt aantal kilometers
Aansprakelijkheidsverzekering
Annulering
Grote Prijzen Gegarandeerd
Wijzigen
100% veilige online betalingen

Autohuur Menorca Cala Canutells

Elephant Car Rental is een van de grootste autoverhuur-netwerken die kunnen zorgen voor de laagst geprijsde autoverhuur in 30.000 verschillende luchthavens en bestemmingen in de stad.Autoverhuur Menorca Cala Canutells is niet anders, met prijzen vanaf £16 per dag, hebben we een aantal van de laagste prijzen rond. Onze goedkope autoverhuur Menorca Cala Canutells is dus het ideale pakket voor zowel reizigers met een beperkt budget of die op zoek zijn naar een luxe auto.

We weten dat de prijzen die wij citeren zijn de goedkoopste in de buurt. Wij werken in nauwe samenwerking met meer dan 1.200 gerenommeerde autoverhuurbedrijven, zodat we weten waar de deal kan worden gevonden. We hebben echte koopjes op top autoverhuurbedrijven. Met toegang tot meer dan een miljoen voertuigen te huren, onze vergelijking motor zoekt aanbieders die Hertz, Budget, Avis, Sixt, Alamo en Thrifty en lokale auto zijn te huren leveranciers bent u verzekerd zijn van hoge kwaliteit en hebben een lage prijs.

Alle auto te huren voor Menorca Cala Canutells komt volledig inclusieve, zodat u geen behoefte hebben te maken over een ding. Wij zijn onder andere:

  • Collision Damage Ontheffingen
  • verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid
  • Vehicle Theft Waiver
Voor deze week alleen zullen we ook onbeperkt aantal kilometers zonder extra kosten .

Reist u naar Menorca Cala Canutells voor een speciale gelegenheid? Hoe zit het met spatten op een Audi A6, een Jaguar S Type of een Ford Galaxy. Dit zijn enkele van de top auto's die wij beschikbaar hebben in Spanje. Als u op zoek bent naar een kleinere auto dan maak je geen zorgen, we hebben ook auto's als de Daihatsu Charade 3 Dr, de Citroen C1, de Volkswagen Polo, de Seat Cordoba, de Seat Leon onder vele anderen. Houd rekening met de hoeveelheid bagage je hebt voor uw voertuig te kiezen.

Voor het verzamelen van uw voertuig voor deze locatie ga dan naar Centro Commercial, Loc Nº2, Hotel Mar De Menorca.

Wilt u uw auto te nemen naar een ander land, terwijl te huren? Kunnen wij dit op ongeveer 70% van onze voertuigen. Als u overweegt dit dan de bepalingen en voorwaarden te controleren op stap 2 voor het voertuig dat u wenst te huren. Als deze beschikbaar is, moet u vertellen onze medewerkers als u uw auto halen, zodat ze extra verzekeringen toe te voegen.

Hotels in Menorca Cala Canutells

Als u een zakelijke reiziger en de noodzaak om een verblijf in accommodatie dan wil je wellicht een aantal van de lokale hotels te overwegen. Deze omvatten Insotel Club Punta Prima, Sol Menorca, Barcelo Hamilton, Sol Gavilanes, Hotel Audax Spa & Wellness Centre, Apartamentos Isla Del Aire, Hotel Club Sur Menorca, Barcelo Pueblo Menorca, Insotel Punta Prima Prestige en  Apartamentos Ibb Binicudi.

Het hotel Insotel Club Punta Prima is gelegen 10,5 km van Menorca Cala Canutells en is een van de meest populaire. Dit hotel maakt deel uit van de Keytel hotelketen.

Bestemmingen in de buurt